Interview Kinderburgemeester

Interview met kinderburgemeester Amsterdam. Wat doet hij in Corona tijd?

Als kinderen niet naar school gaan, hoe komen ze hun tijd dan door Hoe leren ze? Wie helpt? De kinderburgemeester van Amsterdam, Ilias (11 jaar), vertelt ons er alles over in dit exclusieve interview met onze collega Kris Konings.

Ilias laat weten dat veel kinderen juist NU, het thuis ook echt moeilijk hebben. Zelf alleen leren is lastig, geluid i huis, geen plek om rustig te werken. Maar ook het begrijpen van je huiswerk en jezelf blijven motiveren is een uitdaging. Er zijn veel kinderen die hier best wel extra hulp bij kunnen gebruiken volgens hem.

Wil je weten wat hij van ons project (T)Huiswerkmaatjes vindt? Bekijk de video!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share this post
Recente reacties

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nog niet uitgelezen?

  Bekijk meer!

  Activities
  Money School

  GELDLESSEN 8-18 jaar

  Money School is bestemd voor jongeren tussen de 8 en 18 jaar. Het lesprogramma is afgestemd op de leeftijd. Bij iedere leeftijd ligt de focus op een ander financieel aspect. Elke jongere uit Amsterdam en daarbuiten kan er aan meedoen.

  Lees verder »
  Activities
  Money School

  MON€Y SYMPOSIUM

  Als Landelijk Kennis Punt organiseert Money School jaarlijks een Geld Symposium met haar partners, deelnemers, financiers en ervaringsdeskundigen om door kennis te delen de vicieuze cirkel rond armoede te doorbreken.

  Lees verder »
  Activities
  Money School

  MON€Y CHALLENGES

  Wil je leren hoe jij rijk kunt worden? Speciaal voor jou (en je vrienden) hebben we leuke challenges bedacht die je samen op school kunt doen, maar ook alleen thuis. Extra handig tijdens lock-down.

  Lees verder »