8 april 2021 – 1 januari 2021

In april 2008 richtte Salih Türker Diversiteitsland op. Net na zijn studie na de moord op Theo van Gogh zag hij dat buurtbewoners meer en meer tegen over elkaar kwamen te staan. Tijdens zijn studie en door persoonlijke ervaring wist hij dat dialoog de oplossing was. Hij begon met het organiseren van diverse activiteiten voor jongeren, vrouwenemancipatie en veel meer. Het komende half jaar staat in het teken van 12,5 jaar en halen we mooie herinneringen met elkaar op!

En…. Diversiteitsland wordt in een nieuw jasje gestoken vanaf vandaag. Hou onze sociale media kanalen in de gaten. Binnenkort lanceren we ook onze nieuwe website. Laat ons weten wat je ervan vindt.

Lees hier de nieuwsbrief voor meer informatie over de extra feestelijke activiteiten die de komende tijd zullen plaatsvinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *